Notebook Giveaway By Eeca Shyaa.

Saturday, July 30, 2016

Assalammualaikum , semua . 


Hari nie aku bagi salam panjang sikit baru elok kan. Selalu aku bagi Salam atau Hello atau Hi . =D

Ok . Cerita hari nie adalah aku akan join satu giveaway host by Eeca Shyaa . Ini adalah pertama kali aku join giveaway host by bloggers . Aku telah ditag oleh Cik La . Terima kasih,Cik La .


Notebook Giveaway By Eeca Shyaa


Nama giveaway pun notebook , susah semestinya hadiah nya adalah notebook kan . Hihihi .

Eeca akan berikan dua jenis notebook kepada pemenang giveaway nie .

Pertama , travel notebook . Kedua , Plain notebook . 
 

Cara - cara nak sertai giveaway nie adalah :

1) Follow Eeca Shyaa >>> click here 
2) Follow Facebook Eeca Shyaa >>> click here 
3) Buat satu entry bertajuk " Notebook Giveaway by Eeca Shyaa " dan back link pada banner di bawah  ( jika tekan banner tak boleh , klik link bawah banner ye ) 
4) Tag tiga orang untuk join giveaway nie.
5) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen page Eeca Shyaa .


Mudah je kan ? . Giveaway nie bermula pada 23 July 2016 - 6 August 2016

Sesiapa yang berminat , cepat join . Tarikh tutup giveaway dah nak dekat . Hihihi...

Pemenang akan diumumkan oleh Eeca pada 7 August 2016

Stay alert ok , semua .

Di sini , saya tag : 
untuk sama-sama join giveaway nie . 

Good luck kepada sesiapa yang dah join . Sesiapa yang belum join . Jom join sekali .

Till then . 

Love ,
NIA

23 comments:

  1. hehe. tq nadia tag chika.. nanti boleh join nie pulak.. hehe.

    seronok jugak kan join giveaway/segmen. kalau kat IG aktif masuk contest, jom do the same for blog. hee. sebab kat IG, chika dah slow ~~ :D

    good luck nadia ~ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay!!!! jom join yank ...

      kan~ kadang menarik jugak join giveaway/segmen nie ...boleh luaskan teman kenalan blogger .

      sama lahhh~ IG dah slow, if rajin ada lah hashtag bnyk2 tue ...if mls tak letak hashtag bnyk2 tue kikiki

      Delete
  2. cantiknya notebook ^__^ terbaiklah hadiah dia...ceri ucapkan selamat berjaya kepada akak :) ceri pun teringin jugak nak join tapi internet speed slow sangat.. good luck kak all the best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ceri...cantik kan .... thank you ceri for the wish =D

      Delete
  3. wahhh..thank you yang sebab tag irda,,,cantiknya note book tu..i pun teringin jugak nak join,tapi line tenet umah irda ni cam siput...hihi..nanti irda try clikcclik,,hope dapat lepas,,by theway good luck nadia...nanti update tau kalau dapat notebook yang cantik tu...:)

    ReplyDelete
  4. nadia :) thanks sbb sudi tag mek. insyaAllah mek akan join. menang tak menang lain citer, yg penting support blogger !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay!!!! Betul tue ... Menang ke tak , belakang cerita ... Yang penting kita supportive each other =D

      Delete
  5. Salam.... Cikla dtg dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

Thank you for reading and comments . (^_^) .