Spring Korea Trip 2016 - Day 1 ( video footage )

Monday, April 4, 2016
Hello , dari bumi Korea , =)

Niat di hati , nak blog pasal day 1 - Spring Korea trip 2016 aku bersama Hanis . Details sudah di compose dalam draft , tapi tak lengkap lagi . So , tak dapat nak published . 



Walau kepenatan , tapi trip kali nie banyak kami belajar dari trip lepas . =)  

Insyaallah , if esok ada masa aku akan published ok . Hari ini , aku mampu share video selama 30 saat untuk wrap up day 1- Spring Korea trip 2016.

Selamat malam dan semoga enjoy video kami . Video biasa je . =) 




Till then .

Love , 
     NIA

8 comments:

  1. Alhamdulillah NI, syukur dapat nikmati holiday di sana, senyum sweet je yall :)

    ReplyDelete
  2. bestnyer dapat berjalan2 ke korea

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi ..alhamdulillah . =) and best !!!

      Delete
  3. seronoknya tengok video :) rindu cherry blossom!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat video khas untuk chika as per request ...hihihi...

      Delete
  4. ala...x dpt tengok video tu...ofis blocked! huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa~ tak pe...awak tgk di rumah la =)

      Delete

Thank you for reading and comments . (^_^) .