Normal Timepieces X Epik Giveaway

Friday, July 15, 2016


*photo sources - Pinterest*

Hello everyone ,

Korang pernah dengar tak mengenai epik-shop ? epik-shop punya advertisement pun kadang ada keluar di ruangan blog kita semua . 

Nie contoh advertisement epik-shop dari blog aku
 
Aku cerita lah sikit ye , pasal epik-shop nie . Epik nie adalah online marketplace untuk fashion nomad. Lebih kurang lah macam Shopee , Carousell , Duriana . 

Kenapa aku berkata begitu ? Sebabnya , bukan saja korang boleh beli fashion line dari sini . Tapi korang boleh jual your own products or lifestyle brands if ada. 

Menarik kan ? To know more how you can " Sell with epik-shop " >>>> click here . Tekan je disitu ok . 

 
Brands yang epik nie offer adalah dari negara kita dan jugak dari luar negara . Antara negara-negara yang terlibat adalah Malaysia , Canada , Singapore , Thailand , United States dan banyak lagi . 

Untuk memudahkan korang punya aktiviti search and purchase . Korang boleh pilih beberapa kategori mengikut item yang korang cari .

 

Aku tak pernah cuba beli barang dari epik-shop lagi. Satu hari , I will try to buy from it to gain buying experience. If ada yang dah pernah cuba shop with epik , share lah experience korang. =)

Nak tahu lebih lanjut tentang epik , korang terjah lah website  epik-shop atau boleh click di banner advertisement dalam blog aku nie ye . =) 

Menariknya , untuk bulan Julai nie . epik-shop ada buat contest . Yeay!!! 

Normal Timepieces X Epik Giveaway

Apa contest nya ? If korang beli jam dari Normal Timepieces di epik-shop , ada kemungkinan korang dapat terbang ke Tokyo dengan Air Asia X
 Macsm best kan?? Dapat travel ke Jepun.

Untuk ketahui lebih lanjut tentang term and condition nya boleh click di link bawah nie :


 

Contest nie bermula dari 1 Julai hingga 30 Julai . Dah nak dekat dengan tarikh tutup. Cepat - cepat terjah epik-shop jika korang nak dapat peluang terbang ke Tokyo .

 

Antara design jam yang aku minat dari  Normal Timepieces adalah seperti di bawah . Design nya simple and minimal .
 

 

Menarik kan ? 

Jadi tunggu apa lagi. Korang join lah contest nie . Mana lah tahu rezeki kan . =)

Ok lah , selamat mencuba and good luck !!!! 

Till then .

Love,
NIA

8 comments:

  1. wahh baru tahu tentang epik shope ni...nadia punya blog ni memang epik shop iklan berbayar ke..hhe..tapi macam best ni boleh membeli dan menjual sekali kan..best best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ... Nadia pun baru tahu sebab ads di blog nie appear ... Iklan berbayar tue nadia tak tahu lah pulak... Tiba-tiba je ada . If berbayar , alhamdulillah lah jugak . Rezeki namanya kan =)

      Delete
  2. epik shope? baru ni dengar
    banyak juga online shop sekarang kan
    semuanya di hujung jari aje sekarang

    wah! dapat terbang ke jepun tu! bestnya
    err...balik camne pula :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann~ kak ... Zaman teknokogi skang semua dihujung jari , senang je tapi kadang lead to generasi malas pun ada , sbb semua duduk je dah boleh dapat kan ... Hihihi ... Best kan!!! Nadia pun teringin ke jepun... Balik? Rasanya return tickets tue kak =)

      Delete

Thank you for reading and comments . (^_^) .