TRAVELOG FAGHUZI/KOMPILASI TRAVELOG 7 BENUA GIVEAWAY BY AKU SEORANG TRAVELER

Friday, August 5, 2016

Salam semua ,

Kali nie aku di tag oleh rakan aku a.k.a gengmakan ku a.k.a officemate aku = Siqah  untuk join satu segmen giveaway by 

Jadinya, aku pun berminat nak join sebab hadiah nya adalah sebuah buku travelog . Dah lama dah usha buku nie sebelum nie . Tapi tak tahu kenapa aku tak belinya. 

Jika aku join nie , mana lah tahu tahu rezeki kan? Hihihi...Boleh dapat buku travelog . 

Best dapat buku mengenai travel . Baca pengalaman orang travel . Lain orang lain pengalaman nya . Jadi kita yang membaca boleh ambil beberapa info tentang travel jugak . =D

Macam mana nak join ? Boleh baca di bawah 
atau hanya klik di sini . 
 
Cara-caranya :

1. Follow blog AkuSeorangTraveler dan follow blog Kedai Atas Talian


2. Buat entry dalam blog korang, bertajuk "Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler"
3. Sertakan banner di atas dan link giveaway dalam entry korang.


4. Tag seorang rakan blogger.


5. Publish entry anda.

6. Wajib untuk sertakan link entry penyertaan anda di ruangan komen entry di page Aku Seorang Traveler . 

Mudah je kan ? 

Untuk menepati rules GA nie . Dengan ini , aku tag seorang rakan blogger 



untuk join GA nie .

Kepada yang tak ditag dan berminat . Dialu-alukan untuk join segmen nie . Meramaikan rakan blogger kita . Jom jom jom !!!! 

Tarikh tutup GA nie adalah pada 20 Ogos 2016 . Lama lagi kan. Kepada yang tak join lagi masih ada masa untuk join . 

Till then .

Love,
 NIA








21 comments:

  1. walaupun tak kena tag, tapi rasa nak join :D saya suka baca travelog, for same reasons like you mentioned :D :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join sesama !!!! Kan mcm best kan buku nie =)

      Delete
  2. good luck kak :) ceri doakan kak menang GA ni :) teringin nak join tapi internet speed tak mengizinkan hehehe..

    ReplyDelete
  3. good luck nadiah..irda bab2 nak tag2 ni tak pandai sangat..and tak berkesempatan sebenarnya..dapat baca entry kwn2 dan menulis dalam blog pun dah curi masa nak tido n time free sekejap-kejap,teringin sangat rasanya nak menjelajah banyak blogger ni..tapi selalu je kesuntukan waktu....bythe way good luck dear

    ReplyDelete
  4. thanks for tagging.
    all the best :D

    ReplyDelete
  5. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  6. jalan2

    http://belogs.blogspot.my/2016/07/travelog-faghuzikompilasi-travelog-7.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah blogwalking dari segmen yang sama !

    ReplyDelete

Thank you for reading and comments . (^_^) .