Pencarian Bloglist untuk Blog GadisGenits.

Haaa~ hari nie nadia nak join satu segmen yang telah di tag oleh Cik La .

Terima kasih Cik La . Tag Nadia lagi. =D 

 

Korang yang lain dah join tak ? Jika belum dan nak join boleh klik disini . Syarat-syarat nak join segmen nie senang saja .

Jadi , untuk akhiri entry tentang segmen nie , Nadia nak tag tiga orang kawan blogger :

Kepada yang tak di tag pun dialu-alukan join . Jom sama-sama kita support rakan-rakan blogger kita bersegmen . 

Till then .

Love,
  NIA




18 comments

  1. tq dear tag irda..muahhcikedd...hehehe...

    ReplyDelete
  2. Salam Blogwalking.

    Dari segmen yang sama.

    Good luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam ... Tq singgah ... An good luck too you too~

      Delete
  3. Salam singgah...

    Kita sama-sama join

    https://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog-gadis.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi , tq singgah ... Good luck to us !!! =)

      Delete
  4. Semoga awak berjaya...singgah dari segmen yang sama

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah cik La ...good luck to you too =)

      Delete
  6. Salam...blogwalking here, terima ksih sudi join,

    Semak senarai blog :-
    http://gadisgenits.blogspot.my/2016/08/senarai-pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    Pemenang akan diumumkan pada 16/8/16 good luck :)

    ReplyDelete
  7. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi awak ... Insyaallah ada kesempatan kita join contest tue . ... Awak pun, semoga dimurahkan rezeki . Nnt kita blog walking di blog awak pula ye =D

      Delete

Thank you for reading and comments . (^_^) .