I Accept Your Challenge !!! - By Ayunie Ramli

Hello hello hello...

Selamat hari Sabtu , kawan-kawan .

Jom main satu permainan . 
Kali nie aku telah di tag oleh kawan blogger Ayunie Ramli atau dikenali sebagai Mek. Korang mesti kenal kan? 

Dah di tag oleh Mek , jadi aku sahut lah cabaran Mek balik . Hihi...

Kepada kawan - kawan semua , boleh lah bertanya kepada aku dengan soalan-soalan yang tertera seperti di bawah . 

Insyaallah aku akan cuba jawab soalan yang mana korang tanya kan. =)

 

Selamat bertanya . =D

Love ,
NIA

12 comments

  1. dear..jawab soalan no 6..hahaha.nak tau nak tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...soalan cepumas tue ... =p

      of course la dah tak dear , tapi bila ada benda yang mcm ada related masa zaman bercinta dulu . teringat dan tergelak sorang-sorang sbb masqa tue kan zaman muda lagi ...hahaha

      Delete
  2. Disebabkan SS ske no 7... Cer jwp no 7... Ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi ...
      - fanatic korean drama
      - anak sulung
      - suka tgk movie thriller walaupun sebenarnya penakut

      Delete
  3. perasaan klu no 1 kawan baik dgn no 6. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... Perasaan ok je . Nak buat mcm mana kena terima lah doeang berkawan =)

      Delete
  4. thanks nadia sbb sudi ye :)

    haaa, mek nk tny jugak lerr. no 7 !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi sama-sama mek
      - selalu emotional bila tgk drama korea sbb mmg fanatic korean drama
      - cepat marah dan cepat sejuk
      - suka benda yang adventure

      Delete

Thank you for reading and comments . (^_^) .