SKINFOOD : worth RM200 set ( Korean Beauty )

Siapa pernah dengar tentang product Korea - SKINFOOD . Bila bab beauty products . Korea memang paling win . Terlalu banyak brand beauty products dari Korea . Mostly , beauty products Korea memang terbaik sebab banyak menggunakan natural sources .

 

Aku nie tak pandai sangat dan kurang minat bila bab beauty products nie . Tapi, bila dengar brand dari Korea aku rasa teruja nak tahu . Masa pergi visit Korea hari tue walaupun aku jenis tak minat sangat pasal beauty products tapi di sana rasa menarik nak tengok products tue semua . Dah lah decoration kedai nya comel dan cantik . That's why I can't stop myself from not entering that cute beauty product shop .

 Terbebel panjang pulak . Hihihi . Ok lah . Entry nie sebenarnya aku nak join giveaway yang telah di tag oleh seorang kawan blogger cantik - Ayunie Ramli

Contest nie dianjurkan oleh blogger Yaya Cendana .

Contest nie bermula dari 29 August 2016 - 26 September 2016 

Syarat-syarat untuk join contest nie adalah :
1) Buat entry bertajuk " Saya Nak Menang Set Skinfood Bernilai RM200. " .

2) Follow blog www.yayacendana.com



5) Tag 3 orang rakan anda untuk join contest nie

Jangan lupa lengkapkan slogan : Saya nak menang Set Skinfood kerana ...... ( berapa patah perkataan , Yaya kata tak kisah berapa ) 

Senang je kan ? No 2, 3, 4 aku dah buat . 

Sekarang aku nak tag 3 orang rakan iaitu:
Hanis Amanina
Aina Yazid 
Irda Garmin

Untuk melengkapkan penyertaan , slogan aku adalah :
"Saya nak menang Set Skinfood kerana produk dari Korea kebanyakan dari natural sources . Rata-rata produk Korea menghasilkan kulit yang cantik dan licin . Mungkin jika aku memenangi Set dari Skinfood , kulit aku akan jadi lebih cantik dan licin".

Kepada yang join contest nie good luck buat korang . Kepada yang belum join , jom kita join ramai - ramai . Mana lah tahu rezeki . 

Love,
NIA



12 comments

  1. wowww. tak pernah lagi ni join contest2 pasal skin products :D let's see.

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  2. hai darl..thank you for tagging me,appreaciate it..wahh nadiah tak suka product kecantikkan ye..tp nadia memang dah inner beauty dah..heheh product n komestik takde pun dah natural beauty gitu..

    btw good luck dear nadia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi welcome ... Bukan tak suka yank , just tak minat sgt mcm tak eager nak tahu beria . Just pakai apa yg pntg seperti facial foam moisuterizer je ... yang lebih2 tak pandai sgt . Hihihi ...

      And good luck to you too~ dear =)

      Delete
  3. thanks nadia :) hihi jom same same jadi cantik cam korea :)

    ReplyDelete
  4. okay nia! thank you tag.. Insyaallah aina join =)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Yeay!!! Tq tq ... and good luck dear ~ =D

      Delete
  6. hi..salam kenal..terima kasih sudi join ga..moga berjaya..done follow sini juga ^-^

    ReplyDelete

Thank you for reading and comments . (^_^) .