MY OWN DOMAIN


I always dream to have my own domain like Vivy Yusof or Raja Nadia Sabrina  or Dalilah Ismail blogs.

Before this , I do search about " How to have your own domain " . 
All I found was a very expensive fees to have own domain .

Today , I've read about " domain " from one nice blog page owned by Erin Azmir and my close friend Siqah . They shared how can get our own domain with an affordable price .

After read about it , I immediately applied it from netKL to have my own domain.

Yeay!!!! So , today officially I have my own domain known as :


WHERE CAN GET OUR OWN DOMAIN 

1) Go to this website >>> NETKL

 

2) At the website navigation menu bar click on Domain > Custom Domain Services > Use at Blogspot. com ( without email package ) or Use at Blogspot.com ( with email package) .

The different between those two services are : 
Use at Blogspot. com ( without email package ) - cannot create your own email ID 
( eg : nia@nadiaizzaty.com )
or
 Use at Blogspot.com ( with email package) - can create your email ID .

I choose the one without email ID

 

3) The price for each domain are differ . The domain services without email package only cost 
( RM 45 / annually + processing fees RM 3 ) = total RM48

While, the domain services with email packages have three types of prices as below :
- Annually ( RM 80 )
- Biennially ( RM 160 )
-Triennially ( RM 240 )

4) After make a selection , click order now .

Then just follow all the steps as per below picture.


5) Once you made a payment . You will be receiving as per below email . 
 
6) After few hours , walla . Your domain is ready !!!! Yeay!!!!

I feel so happy . Importantly , I need to try to update my blog everyday . Hihihi . Insyaallah .

Whoever need a domain . You can ask assistance from netKL.

They provide cheaper fees and fast service . 
Love it !!! 

Have a nice day , all .

Love,
NIA












43 comments

  1. yeahh! excited baca! cantik jugak template ni, nampak kemas :) saya ni makin lama, makin senang tengok benda simple2 je :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah ...saya pun suka tengok yang kemas dan simple =D ... tq for yr help too dear =D

      Delete
  2. Yeayyyy! Congrats on your own domain yank πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay!!! Thanks to you and erin for the good info . =)

      Delete
  3. Wah..domain sendiri *clap clap* Nk try jugak la..hehe. template baru pun cantik and kemas :)

    ReplyDelete
  4. Congrates dear for your own domain 😊 Haiii, mek bile la pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Mek ... Mek boleh buat jugak Nnt . Senang dan murah je mek . =)

      Delete
  5. waaaa. jelesss. Gonna buy my own domain soon.
    Thank you for sharing nadia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi ... nnt buat tau domain . ... your welcome =D

      Delete
  6. wah boleh difikirkan ni. agak affordable jugaklah. ingat ratus ratus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn affordable kan ... nadia pun ingat ratus2 ... sebab dlu jumpa yang ratus2... hihihi

      Delete
  7. tahhian..oh peminat Vivy ye ! samalah dgn akk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sapa je tak minat vivy kan akak. She is such an inspiration . Muda , a mummy , successful , cantik . =D

      Delete
  8. Macam best je ada domain sendiri.. Tapi yg ada ni dah syg sangat..macamana ea.. hehhe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi ... =D ... nadia pun sayang jugak yg lama ... tapi bila pakai domain sendiri atas nama sendiri rasa lagi secure and menarik pulak ... cuma nadia kena ubah lah ... kena rajin update blog lagi kikiki

      Delete
  9. thank you so much for this entry, teringin jugak nak ada domain sendiri. :D

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
  10. Congratulation sis...!!! Hihihi Welcome to the club. ;p

    ReplyDelete
  11. Apa kelebihan ada domain sendiri eh nia

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi nadia , sebab search nama sendiri hihi ... and bila nak baca blog dkt office boleh masuk tak kena block hahaha

      Delete
  12. Kalau jenis sis JM yg malas update blog ni maybe setia ngan blogspot yg free tu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadia pun malas jugak update ... tak ada lah rajin everyday update tapi atleast rasa a bit satisfaction kot hihihi

      Delete
  13. Kira nya every year byr rm48 lah eh

    ReplyDelete
  14. Kira nya every year byr rm48 lah eh

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Tq anem ... tapi a bit slow kan nak keluar . =)

      Delete

Thank you for reading and comments . (^_^) .