Salam Jumaat

Salam Jumaat , semua . 

Syukur , sebab Allah beri kita peluang untuk bertemu lagi.  =)

 

Alhamdulillah . Trip aku dan kawan-kawan #gengmakan ku ke Pulau Perhentian berjalan lancar . 

Kawan ku Siqah ( blog dia if korang follow , singgah dan baca >>>> 

http://siqahiqa.blogspot.my/ )  , dia ada update sedikit teaser tentang trip kitaorg ke Pulau Perhentian . 


 

Aku? .....

Maaf , aku masih tak sempat nak send entry teaser pasal Pulau Perhentian . Sebab nya.....

Banyak entry pasal travel yang aku pergi tak update lagi .

Penang , Honeymoon trip ( London , Paris , Edinburgh ) , Korea 2016 , Rome , Edinburgh , London , Pulau Perhentian . Huwaaaa~. ='( 

Banyaknyaaa.... Tapi pape pun aku still tak sabar nak share semua nya dengan viewers , readers , friends and families . Share experience aku . Apa yang aku dapat dari perjalanan travel ku dan apa yang aku lalui . =)

Insyaallah . Aku akan update slowly ye . 

Terima kasih jugak bersabar nak baca entry aku pasal travel tue semua . Dan terima kasih singgah , follow dan baca . 

If korang follow or kenal or singgah blog kawan ku Siqah ( link ada di atas tadi )  =D  . Hihihi... Follow la aku sekali. Boleh kita kenal mengenali jugak sambil share experience korang . Kan ? 

Lastly , have a nice weekend all and thank you =) 


Love ,
      NIA

5 comments

  1. oh nia dengan siqah member ye, akak follow juga blog siqah tu, tak perasan pulak muka nia dlm entri pulau perhentian siqah tu...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah akak , kitaorang mmg kawan ... Hihihi... Kawan office asalnya , lama2 jadi rapat sebab sekepala dan bnyk share interest yang sama ... =) , tq akak singgah selalu blog nia =)

      Delete
  2. Hihi. Chika pun mampu update teaser je yank. Nak update full story tak boleh lagi rasanya. Banyak lagi benda lain nak buat. Huhu

    Nadiah lagi banyak benda nak update. Hii. Banyak sangat travel tu. Sabar menanti update daripada nadia mengenai semua tempat. Sebabbbbb.. Tak tahulah bila boleh jejak kaki ke sana. Baca blog pun kira dah sampailah di alam maya. Hii.

    Keep it up and take it slowly to update blog. Relax and steady.. Chewahh 。^‿^。

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn yank... Bnyk benda nak buat... Tue laaa~ bnyk lagi nak update ... Chika update dlu la psal perhentian tue , nnt bleh nadia share link jugak di sini ... Support each other =) ... Insyaallah yank... One day , mesti chika ada rezeki ke tempat yang nadia gie tue semua ... Gie backpackers je lagi best =) , tak spent bnyk ... Tq yank support =)

      Delete
  3. sorry Nia..lama x blog walking huhuh

    ReplyDelete

Thank you for reading and comments . (^_^) .