What Mood Are You In Today ? - Magnum

Magnum ... Sapa suka ice cream Magnum? Angkat tangan !!!! Hiii~ 

Mesti semua orang dah tahu pasal Magnum perisa baru yang Pomegranate dan perisa Espresso . 

 

Aku first time pernah makan Magnum Pomegranate nie masa visit Istanbul 2012 . Haaaa~ lama kan. Masa tue memang rasa sedap sangat , dan Istanbul masa time visit tue memang tengah banyak buah delima nie . 

Bila balik Malaysia , mencari jugak ice cream perisa Pomegranate nie . Tak ada .=( 

Alhamduillah . Tahun nie Magnum dah keluarkan perisa Pomegranate nie di Malaysia . Suka .!!!

Aku bukan nak story pasal tue sebenarnya . Hahaha . Ceritanya , masa balik kerja tadi . Sebabkan aku half day today . Singgah lah Aeon Shah Alam . Sebab nya aku nak beli barang-barang nak naik Gunung Irau weekend nie . 

Nak jadikan cerita , aku lalu depan Magnum booth dalam Jusco Supermarket depan Pharmacy tue . Tiba-tina Aku di approach oleh one girl promoter . Dia bagitahu yang Magnum sedang ada offer . 

 

Offer Magnum adalah : 

If beli tiga kotak Magnum dapat discount serta boleh main satu game dan boleh dapat cooler bag Magnum.

Nak dapat discount, dalam pembelian korang boleh campur tapi kena ada perisa baru Magnum yang Pomegranate dan/atau Espresso . If tak , tak dapat discount tue . 

 

Mestilah aku nak beli yang ada dapat discount . Magnum kan mahal jugak . Hihihi . 

Then , bila dah beli korang akan dapat cooler bag Magnum . Dan , korang boleh main satu game yang hadiah nya adalah antara dapat voucher Magnum or dapat pendrive Magnum . 

 

Ha~ aku tengok pendrive Magnum tue lawa . Jadi , aku pun beli dan try luck . Hahaha . 

Lepas aku beli tiga kotak aku dapat lah cooler bag dan dapat main game . 

 
Cooler bag : boleh pilih nak hitam or pink . Aku pilih hitam 
 


Game nya . Korang kena pilih beberapa gambar mengikut soalan : What Mood Are You In Today ?  Dalam mesin seperti gambar di bawah . 

*sorry gambar sepanjang game tue aku tak snap sebab excited nak pendrive ... Hahaha * 
 

Lepas dah pilih tiga mood korang . Mesin tue akan describe : korang mood Pink or Black . 

Then akan keluarlah dua gambar box yang korang kena pilih satu antara dua . Ha~ part nie memang ikut nasib.

Aku memang selalu tak lucky bila bab lucky draw ke apa ke kan . Tapiiii~ aku nak jugak dapat pendrive tue . Hahaha.

Aku pun pilih kotak yang sebelah kiri . Dannnnn~

Appear lah hadiah apa aku dapat . Sekali keluar gambar pendrive . Time tue jugak aku lompat kegirangan . Hahaha. Promoter dekat situ semua gelak tengok aku . Then aku request nak pendrive color Pink. Cantik dan comel !!!!  

 

 

Comelkan . Hiii~ 
 

Ha ~ if korang nak berminat dan nak try dapatkan pendrive tue, cuba nasib . Boleh singgah ke Aeon Shah Alam . Promotion Magnum nie sampai hari Ahad ( 22/5/2016 ) nie saja . Promoter Magnum tue bagitahu tadi . Next week mungkin mereka buka booth di Paradigm pulak , katanya . Hiii~ 

Ook lah . Selamat mencuba ye . Aku nak try pakai pendrive comel nie . ( ^_^ ) . Hihihi .

Till then .

Love ,
      NIA


5 comments

  1. Pernah nampak magnum booth ni tapi masa tu tak singgah sebab dah hujung bulan. Hehe. Bestnyaaa! Comel gila pendrive pink tu! 😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn yank!!!! Bila pakai rasa lapor je kang... Rasa teringin magnum ke memanjang ... Hahahaha

      Delete
  2. Comel seihh pendrive dia :) tapi magnum mek sukanya almond white choc tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Mek... Comel kan... Sbb tue gigih nadia main game tue tadi ... Nadia suka lagi yg perisa almond sebenarnya ... Yg pomegranate nie pun suka jugak hiiii

      Delete
  3. wah seronoknya. comel sangat pendrive tu. kalau i pun eksaited nak pendrive hehehe.

    ReplyDelete

Thank you for reading and comments . (^_^) .