Happy Teacher's Day

Monday, May 16, 2016

Hello, 

Pejam celik pejam celik. Rupanya hari nie dah 16/5/2016.

Masa pagi tadi tulis entry " Monday .... favourite day ?? " , aku tak perasan pulak today is 16 May which is Happy Teacher's Day . Hihihi . 

Di sini , aku nak ucapkan Selamat Hari Guru , kepada semua guru dan pensyarah yang pernah mengajar aku. Tanpa mereka , siapalah aku . Tanpa mereka aku tidak akan berjaya sekarang . 

Selamat Hari Guru juga kepada semua guru - guru di seluruh Malaysia . =D 

 

 

Love ,
     NIA 

6 comments:

  1. Sama juga dengan saya.. :) Happy Teacher's Day untuk semua tenaga pengajar yang pernah mengajar saya..Tanpa mereka siapalah kita kan.. :)

    ReplyDelete
  2. Dah igt dah teachers day pastuh bleh plak bz pastuh xigt nk wish kat cikgu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi ... tak pe Mek nnt next ye insyaallah boleh wish lagi happy teacher day , =)

      Delete

Thank you for reading and comments . (^_^) .