Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel

Thursday, November 10, 2016


Haaaa....Siapa kenal blogger tersohor Cik Jari Manis kita dengan Cik Scdha Sein ? Mesti korang kenal kan.

Dorang baru balik dari Shanghai . Lepas tue dorang nak bagi hadiah lah . Baik nya hati JM dan SS nie .

Aku memang nak join GA nie tapi dengan gembiranya aku telah di tag oleh Siqah a.k.a gengmakan aku jugak. =) 

Apa lagi mestilah tak nak lepaskan peluang nak join kan . Sebabnyaaaaa, fridge magnet Shanghai tak pernah ada lagi . Macam best je if rezeki dapat kan . 

Semangat aku nak join GA nie , sanggup aku up entry GA nie dalam kereta on the way nak ke pejabat . Hihihihi.... 


Macam mana cara nak join GA nie . Korang klik je banner di atas nanti ye .

Syarat - syarat penyertaan semua aku dah turuti . Sekarang aku nak tag rakan blogger untuk join . 
Rakan blogger itu adalah :

Siapa yang belum join . Jom join reramai . 

Tarikh penyertaan GA nie bermula dari " 7 NOVEMBER 2016 - 7 DISEMBER 2016 . "

Good luck semua . =)



    





34 comments:

  1. Nia..macih laling sudi JOIN GA titeww...good luck ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama - sama JM ... mestilah sudi join =D <3

      Delete
  2. Tersengih baca entry ni... Terima kasih tak terhingga atas kegigihan up entry nak ke pejabat... Ha Ha Ha... Hopes ada rezeki Nia ye... Good luck dear... Muahhhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi .... sebab selalu mlm tak ada time =) tq SS ... muah <3

      Delete
  3. Banyak miss entry Nia sebelum ni... Slowly SS terjah nanti... Busy bebeno sekarang nih... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ... sila lah SS terjah satu persatu ye .

      SS mmg selalu busy ... busy travel kan =D

      Delete
  4. Replies
    1. hehe kena tag dgn Siqah jugak, tapi belum buat2 lagi postnya. :D hehe all the best to us!

      hanisamanina.com

      Delete
  5. thaks tag nia! Insyaallah aina join =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama ... yeay!!! Nnt join ok if aina free =)

      Delete
  6. thanks sudi tag. all the best ya. semoga menang fridge magnet :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi ... nnt free join ye =)

      Good luck to you too. =)

      Delete
  7. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
  8. https://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear singgah . Good Luck to you too. =)

      Delete
  9. singgah dr segmen yg sama :) all the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah . All the best to you too , dear =)

      Delete
  10. Replies
    1. Hi dear Fuzy . Tq singgah . Good luck to you too~ =)

      Delete
  11. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 70. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam , Abam Kie . =)

      tq singgah dan follow blog Nadia .

      good luck to you too for this GA . =)

      Delete
  12. done follow #71

    BW dari GA yg sama, gd luck sis nadia!

    http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear ... follow and singgah .

      Insyaallah nanti nadia singgah blog ruby jugak ye . Komeb pun baru sempat reply sekarang .

      good luck too , dear . =)

      Delete
  13. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh my , dear tq singgah dan follow. Nanti nadia singgah and follow blog intan jugak ye . Tak sempat lagi nak BW one by one . Nie pun komen baru sempat nak reply

      good luck to you too , dear =)

      Delete
  14. Blogwalking sini.. done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear , singgah , BW dan follow saya .

      Insyaallah nnt nadia BW , singgah dna follow Najwa jugak ye .
      tak sempat lagi . Nie pun baru sempat nak rpely komen.

      Good luck to yo too , dear =)

      Delete

Thank you for reading and comments . (^_^) .